Що не так із протестами жінок у Росії, пояснила Романова (ВІДЕО)

Ольга Романова. Фото: Facebook/ Ooo.Romanova

Російські жінки борються за своїх чоловіків, але вони хочуть, щоб їхнім чоловікам та синам було комфортно вбивати українців. Про це сьогодні, 11 листопада, в ефірі телеканалу FREEДОМ розповіла російська журналістка, директор фонду “Русь сидящая” Ольга Романова.

“Ми можемо сприймати бажане за дійсне. Оскільки я дивлюся виступи матерів у Воронежі, Чувашії та інших кінцях Росії. Слухаю, чого хочуть жінки, коли вони борються за живих синів чи чоловіків. Вони говорять про погану зброю, екіпірування, що чоловіків не годують, кинули в чистому полі, у них немає спальних місць нормальних, вони не миються, і немає ліків, а командири розбіглися та інше”, — сказала вона.

Журналістка наголосила, що російські жінки переживають, аби солдатів, найголовніше, підготовили до фронту.

“Баби хочуть, щоб їхнім синам та чоловікам було комфортно вбивати українців, і це проблема. Бунт не в тому, що забирають їхніх дітей та чоловіків, а в тому, що їх недостатньо підготували, і вони загинули. На жаль, це не протест проти Путіна. Це, дайте нам краще зброю, дайте підштанники тепліше, і тоді ми, звичайно, без питань усіх вб’ємо”, — наголосила Ольга Романова.

Читайте також: Мобілізація у Росії: дружини вимагають повернути своїх чоловіків, яких відправляють на фронт без підготовки (ВІДЕО)

Прямий ефір