Росармія продемонструвала нездатність виконувати завдання, які перед нею ставить керівництво, — експерт (ВІДЕО)

Форма російського окупанта. Ілюстративне фото: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ

Російська армія продемонструвала нездатність виконувати ті місії, які перед нею ставить політичне керівництво Росії. Про це сьогодні, 4 листопада, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив представник президента України у Верховній Раді, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

“Російські пропагандистські канали часто закликають оголосити війну “вітчизняною”, нібито вони захищають свою батьківщину. Це є елементом пропаганди Росії, якою вона зомбує своє населення. Їм потрібно показувати причетність кожного, і дитини, і дорослого, щоб не виникало питань, чому вал трун із солдатами щодня збільшується”, — сказав він.

За словами Веніславського, Збройні сили РФ зіштовхнулися із серйозними проблемами як у сфері матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців, так і у питаннях захисту.

“Якщо подивитися російські пропагандистські канали, ми бачимо спорядження військовослужбовців РФ, — старі радянські каски, розроблені в середині XX століття, аналогічно з бронежилетами. Головне управління розвідки України перехоплює розмови російських військовослужбовців. Вони вкрай незадоволені рівнем їхнього забезпечення. Це все є елементами руйнування міфів, оскільки “друга армія світу” продемонструвала повну нездатність виконувати місії, які перед нею ставить військово-політичне керівництво”, — наголосив Федір Веніславський.

Читайте також: Найзапекліші бої — у районі Бахмута, там діють приватні військові компанії РФ, — Веніславський

Прямий ефір