РФ завдала удару по рятувальному підрозділу в Сумській області: є загиблий і постраждалі (ФОТО)

Наслідки удару РФ по Шостці Сумської області. Фото: t.me/dsns_telegram

У ніч на 19 жовтня російські війська завдали удару по пожежно-рятувальному підрозділу в місті Шостка Сумської області. Унаслідок атаки одна людина загинула, вісім дістали поранення. Будівлю частини частково зруйновано, серед постраждалих — п’ять рятувальників. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Прокуратура області, інформує FREEДОМ.

Російські окупанти скинули три керовані авіабомби на центральну частину міста, що призвело до пошкодження навчальних і медичних закладів, а також житлових будинків.

Крім того, Росія атакувала об’єкти енергетичної інфраструктури, внаслідок чого кілька районів області залишилися без електропостачання. Введено графіки аварійних відключень.

Частина Чернігівської області також залишилася без світла через удари по енергооб’єктах, внаслідок яких було пошкоджено обладнання, повідомляє “Укренерго“.

Читайте також: Стратегія війни Путіна: на що робить ставку диктатор — думки глядачів FREEДОМ та експерта

Як повідомлялося, Росія з ночі 18 жовтня до обіду сьогодні, 19 жовтня, атакувала Україну дронами та ракетами. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 42 ворожі безпілотники та чотири ракети.

Прямий ефір