Зеленський зустрівся з Макроном — перші кадри (ВІДЕО)

Володимир Зеленський і Еммануель Макрон. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський, сьогодні, 10 жовтня, прибув до Парижа, де зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном, повідомляє FREEДОМ.

Глава Французької держави зустрів свого українського колегу в Єлисейському палаці. Наразі зустріч триває.

Зазначимо, вчора під час візиту до Хорватії Зеленський повідомив, що проведе перемовини з лідерами Великої Британії, Франції, Італії, Німеччини в кожній з країн.

Читайте також: За результатами саміту “Україна — Південно-Східна Європа” ухвалено декларацію — деталі

Нагадаємо, 10 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув до Лондона. Глава Української держави зустрівся з прем’єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером і представив йому деталі плану перемоги.

Крім того, у Лондоні відбулася тристороння зустріч Володимира Зеленського з Кіром Стармером і генеральним секретарем НАТО Марком Рютте.

Раніше, 9 жовтня, президент України Володимир Зеленський прибув до Хорватії, де підписав із прем’єр-міністром країни угоду щодо довгострокового співробітництва та підтримки.

Також у Хорватії Зеленський зустрівся з прем’єр-міністрами Албанії, Північної Македонії та Греції — Еді Рамою, Християном Міцкоським, Кіріакосом Міцотакісом і президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар.

Читайте також: Зеленський представив деталі плану перемоги Стармеру 

Прямий ефір