Армія РФ вночі атакувала Україну дронами — поцілила в об’єкти критичної інфраструктури

БпЛА Shahed. Фото: gettyimages.com

Сьогодні вночі, 4 жовтня, російські війська атакували об’єкти критичної інфраструктури України 19 дронами-камікадзе. Українським військовим вдалося збити дев’ять ворожих безпілотників. Про це повідомили у Повітряних силах Збройних сил України, інформує FREEДОМ.

Ворог випустив 19 ударних БпЛА типу Shahed із російських районів Приморсько-Ахтарська і Курська та мису Чауда в тимчасово окупованому Криму”, — йдеться у повідомленні.

Дев’ять дронів противника збили Сили протиповітряної оборони у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях.

“Сім ворожих безпілотників було локаційно втрачено, ймовірно внаслідок протидії РЕБ”, — додали у Повітряних силах.

За даними голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича, в регіоні внаслідок російської атаки пошкоджено адмінбудівлю одного з підприємств.

“Легкі травми отримав працівник підприємства. Відповідні служби працюють”, — додав Райкович.

Читайте також: У Харкові завершили пошукові роботи після російського удару по п’ятиповерхівці, 12 постраждалих — серед них дитина та поліцейська (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні ворог атакував прикордоння Корюківського району Чернігівської області. Росіяни поцілили безпілотником в автівку, яка везла скраплений газ людям. Балони здетонували. Загорілися житлові будинки. Загинули три людини, зокрема 6-річна дівчинка. 

Прямий ефір