Інфраструктуру Суджі трощать російські авіабомби — деталі

Курська область. Фото: argumentua.com

Росія продовжує обстрілювати свої ж території. Від російських авіабомб потерпає Курська область, зокрема місто Суджа. Про це в ефірі марафону “Єдині новини” розповів речник оперативно-тактичного угруповання “Сіверськ” Вадим Мисник, передає FREEДОМ.

За його словами, після початку операції Збройних сил України в Курській області російські війська значно зруйнували інфраструктуру Суджі. Вони частіше застосовують керовані авіабомби щодо підконтрольної ЗСУ частини Курської області, ніж у прикордонних областях України.

“Під час того, коли наші Сили оборони брали під контроль місто, там практично було пошкоджено три-чотири будівлі, з яких вибивали російських військових. Однак зараз окупанти своїми обстрілами зруйнували льодовий палац, дитсадки, школи та банківські установи”, — розповів речник ОТУ “Сіверськ”.

Читайте також: Армії РФ немає чого протиставити ЗСУ в Курській області — розбір Жовтенка

Нагадаємо, військовий оглядач Денис Попович розповів, що замість того, щоб у Курській області ввести воєнний стан, російська влада вирішила оголосити на території регіону так звану контртерористичну операцію. Так Кремль вчинив заради того, щоб збрехати росіянам про реальну ситуацію в Курській області.

Прямий ефір