Життя переможе завдяки вам: Зеленський привітав захисників та захисниць України (ВІДЕО)

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Життя переможе завдяки українським захисникам та захисницям. Це більше ніж професія та покликання. Про це сьогодні, 1 жовтня, під час церемонії складення клятви ліцеїста та вручення державних нагород з нагоди Дня захисників і захисниць України заявив президент Володимир Зеленський, інформує FREEДОМ.

“Ми стоїмо тут, на своїй землі, у своїй столиці, під своїми прапорами. Завдяки кому життя переможе? Завдяки вам. Незламні та хоробрі люди великої відваги, які роблять велику справу — захищають Україну. І сьогодні це більше, ніж професія, більше, ніж покликання. І гасла різних родів наших військ, різних бригад і формувань для вас більше ніж слова. Вами це доведено не раз. Доведено на полі бою, де ви завжди за Україну. За її волю. Завжди попереду. І вірні завжди. Перші з честю. Ідете на ви, і запеклих вогонь не пече. Ви обрані долею, і слабких немає. Тож усі ви разом, громом і полум’ям, волею й залізом, із Богом і за Україну”, — сказав лідер України.

Володимир Зеленський наголосив, що вже 951-й день битви за державу захисники та захисниці пишуть історію на полі бою, віддають себе, щоб не віддати Україну.

Захист України об’єднав мільйони людей. Президент подякував усім родам військ та заявив: Україна сьогодні вклоняється всім, хто наближає першу хвилину перемоги.

Зеленський наголосив, що зло, яке прийшло на землю України, точно піде, бо інакше бути не може, адже є українські захисники.

Президент України також вшанував пам’ять загиблих захисників та захисниць. Він зазначив, що незалежність України — це здобуток кожного й кожної, хто бореться заради неї та хто віддав своє життя, щоб Україна жила.

“Вічна та світла пам’ять усім українським героям! Вічна вдячність за те, що Україна є”, — сказав Володимир Зеленський.

Читайте також: Лідери народної довіри: як удосконалюється українська армія (ВІДЕО)

Прямий ефір