У районі Приютного Запорізької області росармія готується до штурмів — деталі від Волошина

Російські окупанти. Фото: Військовий огляд

Російські окупанти готуються до штурмів у районі Приютного Запорізької області. Вони накопичують там особовий склад, переміщують техніку, не припиняють проводити розвідку та обстріли. Про це розповів речник Сил оборони півдня України Владислав Волошин в ефірі марафону “Єдині новини”, повідомляє FREEДОМ.

За його словами, українські військові знають про плани армії РФ і готові дати їй потужну відсіч.

“Штурми противник зазвичай проводить невеликими групами піхоти, сподіваючись поліпшити своє тактичне становище. Він намагатиметься отримати під свій контроль певні плацдарми та звідти розвивати наступ. Але для цього армії РФ потрібні більш значні сили. На півдні вона нарощує постачання озброєння з тимчасово окупованого Криму та залізницею. Але логістика російських окупантів — під вогневим контролем ЗСУ”, — заявив речник Сил оборони півдня України Владислав Волошин.

Читайте також: У Генштабі ЗСУ підбили підсумки вересня і визначили плани на жовтень

Нагадаємо, генерал армії України, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж заявив, що росіяни зацікавлені в тому, щоб відсунути українські війська на півдні Запорізької області, вивівши таким чином свій південний транспортний коридор за зону ураження Силами оборони України.

Прямий ефір