У Генштабі ЗСУ підбили підсумки вересня і визначили плани на жовтень

Олександр Сирський. Фото: t.me/GeneralStaffZSU

Головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Сирський провів конференцію за участю командувачів окремих родів і угруповань військ, а також начальників органів військового управління. Про це сьогодні, 29 вересня, повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, інформує FREEДОМ.

На нараді підбили підсумки діяльності у вересні, а також визначили ключові завдання і пріоритети на наступний місяць.

“Розглянуто низку актуальних питань, зокрема: мобілізаційні аспекти, посилення ефективності управління діями військ, підвищення якості підготовки наших воїнів, необхідність оперативного узагальнення та врахування бойового досвіду і нарощування результативності ураження противника. Визначено ключові завдання та пріоритети на наступний місяць”, — ідеться в повідомленні.

Читайте також: Чи вистачить росіянам сил і засобів на витіснення ЗСУ з Курської області — думка експерта

Нагадаємо, генерал армії України, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж повідомив, що російські окупанти зацікавлені в тому, щоб відсунути українські війська на півдні Запорізької області, вивівши в такий спосіб свій південний транспортний коридор за зону ураження Силами оборони України. Тому постійно атакують у районах Гуляйполя, Роботино, а також почали активно застосовувати кориговані авіабомби (КАБи).

Прямий ефір