Майже 900 авіабомб застосувала РФ за тиждень, сьогодні — по Запоріжжю, — Зеленський

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Майже 900 авіаційних бомб, понад 300 “Шахедів” і понад 40 ракет застосувала російська армія проти України впродовж тижня, що минає. Про це сьогодні, 29 вересня, повідомив президент України Володимир Зеленський, передає FREEДОМ.

“Російський удар по Запоріжжю сьогодні — авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці. Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів. Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалів”, — прокоментував президент.

Зеленський наголосив, що цей російський терор не знає пауз, зупинити його можна лише єдністю світу — “єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію за війну”.

Читайте також: Бомбардуваннями ворог намагається послабити українські укріпрайони: ситуацію в Запорізькій області прокоментував Маломуж

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 29 вересня, армія РФ випустила по Запоріжжю понад 10 авіаційних бомб. Число поранених сягнуло 13 людей.

Прямий ефір