Війська РФ готуються до штурмових дій у Запорізькій області

Багі. Ілюстративне фото: ukrmilitary.com

Російські окупанти готуються до штурмів у районі села Приютне Запорізької області. Про це повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин в ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає FREEДОМ.

За його словами, кілька днів тому російські військові отримали 25 багі — легких авто, які зазвичай використовуються під час штурмів малими групами піхоти.

“Ворог не припиняє розвідку, продовжує обстріл і готується до проведення штурмових дій. Підготовка до штурмових дій ведеться на Запорізькому напрямку, зокрема, за даними нашої розвідки, у районі Приютного. Ворог зосереджує особовий склад, який планує залучити до штурмових дій”, — розповів Волошин.

Як пояснив речник Сил оборони півдня, росіяни намагатимуться отримати під свій контроль певні плацдарми, щоб з них потім розвивати наступальні дії.

Постачання окупантам здійснюються з тимчасово окупованого Криму, а також частково залізницею. Йдеться про поповнення особового складу, озброєння, боєкомплекти, пально-мастильні матеріали.

Читайте також: Понад чверть атак за добу — на Покровському напрямку: про ситуацію на фронті повідомив Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, сьогодні вранці, 29 вересня, армія РФ випустила по Запоріжжю понад 10 авіаційних бомб. Постраждали три райони міста.

Прямий ефір