Ми зможемо розробити план, який буде прийнятним для України та Росії, — Трамп

Володимир Зеленський і Дональд Трамп. Фото: ap.org

Кандидат у президенти США Дональд Трамп сьогодні, 27 вересня, перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку висловив упевненість, що зможе швидко закінчити війну в разі своєї перемоги на виборах, і заявив, що має добрі стосунки і з Зеленським, і з Путіним, повідомляє FREEДОМ.

Трамп зазначив, що в разі його перемоги на виборах, він буде дуже активно працювати з обома сторонами — Україною та Росією, щоб спробувати врегулювати питання війни.

“У якийсь момент це має закінчитися. Зеленський і його країна проходять через таке пекло, яке мало хто бачив. Це жахлива ситуація. У мене були прекрасні стосунки [з Путіним]. Думаю, що якщо ми переможемо, то все вирішиться дуже швидко. Я дійсно думаю, що ми це владнаємо”, — сказав він.

Кандидат у президенти наголосив, що планує розробити план закінчення війни, прийнятний як для України, так і для Росії.

“Якщо ми переможемо, то, я думаю, до 20 січня (до того, як я займу президентське крісло) ми зможемо виробити якийсь план, який буде прийнятний для обох сторін. Час настав. Тому ми з нетерпінням чекаємо виборів”, — сказав він.

Дональд Трамп наголосив: той факт, що сьогодні відбулася його зустріч із Зеленським, — “це дуже хороший знак”.

Читайте також: Захід знову в українському контексті: підсумки візиту президента Зеленського до США оцінили експерти

Нагадаємо, 26 вересня під час візиту до США Володимир Зеленський зустрівся з американським лідером Джо Байденом і представив йому план перемоги України. Також президент України зустрівся з віцепрезиденткою США, кандидаткою у президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс.

Прямий ефір