Армія РФ кидає на штурм Вугледара всі роди військ і руйнує місто КАБами

Вугледар. Фото: Facebook/Павло Кириленко

Російська армія кинула на штурм Вугледара всі роди військ. Вони щодня проводять атаки, намагаючись просунутися на різних ділянках. Про це в ефірі “Суспільне. Студія” розповів командир роти 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців на псевдонім “Оскар”, повідомляє FREEДОМ.

“Російські окупанти намагаються заїхати на позиції та викинути десант для подальших атак. Наші бійці протидіють цьому, максимально знищуючи противника і блокуючи його дії. Але постійно відбуваються штурми, використовуються кориговані авіаційні бомби (КАБ), FPV-дрони та бронетехніка, яка доставляє піхоту. Фактично техніка у ворога одноразова. Тому що все, що під’їжджає до наших позицій, переважно спалюється”, — сказав він.

Російські окупанти руйнують Вугледар, активно використовуючи керовані авіабомби. Таким чином вони намагаються просунутися у фланг української оборони. Авіація і застосування КАБів — єдине, що дає перевагу армії РФ на цій ділянці. Таку думку висловив Андрій Коваленко, керівник Центру протидії дезінформації при Раді нацбезпеки та оборони України.

Читайте також: Росіяни змінюють тактику на Донеччині: причини назвав експерт

Прямий ефір