ЗСУ прорвали ще одну ділянку російського кордону

Скріншот: dshv.mil.gov.ua

Українські військові прорвали російський кордон на ще одній ділянці. Де саме, поки що не повідомляється. Успішну операцію здійснили десантники 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Про це сьогодні, 23 вересня, повідомила пресслужба Десантно-штурмових військ Збройних сил України, передає FREEДОМ.

Десантники опублікували відео із доказом прориву. На ньому зафіксовано прохід захисників через інженерні загородження та перші бої у прикордонній смузі.

“Це вже друга успішна операція прориву російського кордону з початку операції на території Курської області РФ. На відео зафіксовано опрацювання проходів в інженерних загородженнях, захід десантно-штурмових підрозділів на ворожу територію та перші бої у прикордонній смузі, де танкісти ДШВ “розбирають” опорний пункт противника”, — йдеться у повідомленні пресслужби.

Читайте також: Курська операція показала, що армія РФ не здатна ефективно захищати свою територію, — військовий оглядач

Як повідомлялося раніше, російська влада оголосила евакуацію ще у двох районах Курської області — Рильському та Хомутовському. Вони розташовані у 15-кілометровій зоні від кордону з Україною. Губернатор регіону пояснив своє рішення міркуваннями безпеки.

Читайте такожПеред командуванням армії РФ поставлено нереалізоване завдання до дня народження Путіна звільнити Курську область, — Коваленко

Прямий ефір