Збито понад 40 дронів: деталі нічної атаки РФ повідомили у Повітряних силах

Робота української ППО. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сьогодні вночі, 19 вересня, Росія вкотре атакувала Україну дронами та ракетами. Повітряні сили ЗСУ виявили та супроводжували 46 засобів повітряного нападу, які застосували російські окупанти. Про це повідомляє FREEДОМ із посиланням на дані Повітряних сил.

По Харківщині російські окупанти запустили три ракети С-300/С-400 з Бєлгородської області, одну ракету Х-59/69 з тимчасово окупованої території Запорізької області, а також 42 ударні дрони “Шахед” з районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ.

“Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито усі 42 ударних БпЛА. Також на Східному напрямку збито керовану авіаційну ракету Х-59/69”, — йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала в Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.

Читайте також: Російські окупанти завдали ударів по населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей — наслідки (ФОТО)

Нагадаємо, Росія вночі 18 вересня атакувала Україну трьома ракетами Х-59 і 52 дронами.

Прямий ефір