Російські окупанти завдали ударів по населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей — наслідки (ФОТО)

Наслідки удару по фермерському господарству. Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Унаслідок російських обстрілів Костянтинівки та села Малинівка Донецької області, а також удару дроном-камікадзе по Нікополю та Марганцю Дніпропетровської області постраждали місцеві жителі, повідомляє FREEДОМ.

За інформацією Донецької обласної прокуратури, внаслідок обстрілу фермерського господарства в Малинівці поранення дістали троє чоловіків.

Обстріл феремерського господарства в Малинівці. Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

У Костянтинівці також троє жителів дістали осколкові поранення і вибухові травми — двоє чоловіків і жінка. У місті пошкоджено три багатоквартирні будинки, дві машини та лінію електропередач.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що внаслідок удару дроном-камікадзе по Нікополю поранення дістало двоє людей, одна з яких від отриманих травм померла в лікарні. Пошкоджено адмінбудівлю.

Армія РФ також обстріляла з артилерії Марганець, унаслідок чого постраждав 9-річний хлопчик. Дитину госпіталізували в стані середньої тяжкості. Також поранення дістали дві жінки. Внаслідок обстрілу загорілися два легкових автомобілі, пошкоджено магазини та житлові будинки.

Читайте також: РФ атакувала Україну ракетами та 52 дронами — у Кропивницькому загинула людина

Прямий ефір