Кількість загиблих внаслідок удару Росії по Костянтинівці різко зросла — оновлені дані (ФОТО, ВІДЕО)

Наслідки удару Росії по Костянтинівці. Фото: Telegram/Ігор Клименко

У Костянтинівці внаслідок російського обстрілу кількість загиблих зросла до 11. Ще 37 людей отримали поранення. Про це, сьогодні, 9 серпня, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ (МВС) України, інформує FREEДОМ.

За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, пожежу у торговельному центрі площею 1 тис. кв. м було ліквідовано. 

На місці російського обстрілу працюють Державна служба надзвичайних ситуацій (ДСНС), правоохоронці та парамедики.

Наслідки удару Росії по Костянтинівці. Фото: dsns.gov.ua

За інформацією очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, окрім супермаркету, у Костянтинівці пошкоджено чотири приватні будинки, дев’ять крамниць, автомийка, “Нова пошта”, торговельні павільйони та 12 автівок.

“Встановлено, що ворог завдав по місту авіаудару ракетою Х-38 і влучив у супермаркет”, — додав глава Донецької ОВА.

Наслідки удару Росії по Костянтинівці. Фото: dsns.gov.ua

На удар окупантів по Донеччині відреагував президент України Володимир Зеленський. 

“Костянтинівка, Донецька область. Удар російських терористів по звичайному супермаркету та пошті. Люди під завалами. Триває рятувальна операція, і буде зроблено все, щоб врятувати людей”, — сказав глава держави.

Він наголосив, що Росія відповідатиме за цей терор.

“Ми зробимо все, щоб світ і надалі був з Україною, підтримував наш захист і порятунок життів наших людей”, — заявив Зеленський. 

Нагадаємо, 9 серпня російські окупанти завдали удару по супермаркету “Екомаркет” у місті Костянтинівка Донецької області. Внаслідок атаки виникла сильна пожежа, постраждали люди. 

Прямий ефір