Росіяни продовжуватимуть дивитися YouTube, тому що, як і раніше, хочуть дізнаватися правду, — Курносова

Ольга Курносова. Фото: hromadske.radio

У Росії користувачі скаржаться на проблеми з роботою YouTube. Швидкість завантаження YouTube на стаціонарних комп’ютерах у РФ вже знизилася, тому люди перейшли на мобільні носії — смартфони та планшети. Росіяни намагатимуться обходити обмеження, адже хочуть знати правду. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловила голова секретаріату З’їзду народних депутатів, головна редакторка порталу After Empire Ольга Курносова.

“Давайте не будемо завчасно ховати YouTube, тому що все-таки непрофесіоналізм російських органів залишається і нікуди не дівається. На стаціонарних пристроях YouTube працює погано, це правда. Але на пристроях мобільних він працює цілком добре, навіть у багатьох місцях без VPN”, — сказала вона.

Курносова впевнена, що у росіян є потреба знати правду, тому вони не перейдуть на альтернативні ресурси, а намагатимуться обходити обмеження.

“Люди перейдуть із перегляду роликів на ноутбуках або стаціонарних комп’ютерах на телефони та планшети, але дивитися все одно будуть, тому що десь треба дізнаватися правду. Хтось все одно, як і раніше, хоче цю правду дізнаватися”, — резюмувала вона.

Читайте також: Кремль прагне обмежити доступ до YouTube у РФ: які реальні перспективи блокування (ВІДЕО)

Прямий ефір