Зміна іміджу Путіна відбулася не через вибори, це робиться для верхівки, — Шейтельман

Михайло Шейтельман. Фото: life.znaj.ua

Останнім часом поведінка президента Російської Федерації Володимира Путіна різко змінилася. Раніше він уникав людей і вважав за краще зустрічатися навіть із наближеними за багатометровим столом. Тепер все частіше виходить на публіку. Це робиться для верхівки. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив політтехнолог та письменник Михайло Шейтельман.

“Він сидів в умовному бункері, ізоляції. І за цей час розгубив частину свого флеру, що він народний президент. І він згадав часи, коли користувався популярністю. Звичайно, вони почали повертати ті прийоми, які використовувалися раніше. Питання тільки — навіщо це насправді? Тут спірне питання… Я не згоден, що це пов’язано з виборами, бо на вибори Путіну абсолютно начхати”, — каже експерт.

Він розмовляє не з народом, він розмовляє лише зі своєю власною верхівкою.

“Не елітою, а верхівкою. Ось він показує: я президент, дивіться, зі мною народ. Бо якщо народ не з ним, то він навіщо? Кому потрібний Путін? Тобто все це спрямоване на верхівку країни, не на електорат”, — вважає Шейтельман.

Ордер на арешт — трагедія для Путіна, і він щосили намагається показати, що він найкращий друг дітей, і не краде їх, зазначив експерт.

Гість ефіру також аргументував свою точку зору, чому російському диктатору начхати на президентські вибори в Росії, а також наголосив, що “вагнерівці” в Білорусі — бомба сповільненої дії.

Читайте також: Від карантину до обіймів із натовпом один заколот: як змінилася поведінка Путіна

Прямий ефір