Андрій Шевченко задоволений результатом гри з Італією

Фото ffu.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию в товариському матчі з Італією (1:1). Про це передає “Футбол 1″.

Тренер відзначив, що задоволений результатом і грою своєї команди.

“Моментами ми могли зіграти набагато краще, але Італія – ​​команда з хорошими гравцями, яка грає у швидкий футбол, вони виглядали дуже добре. У нашої команди була дуже хороша реакція. Я задоволений командою, тому була дуже правильна реакція. У другому таймі, після пропущеного м’яча, ми знайшли додаткові сили і продовжували працювати. Ми забили гол і далі створювали моменти. У цій грі було не просто, Італія грала вдома, десь володіла перевагою, створювала моменти, але наша команда відреагувала правильно”, – сказав він.

Шевченко зізнався, що для нього дуже важливо та престижно бути в Італії у якості тренера національної збірної (Андрій Шеченко з 1999 по 2006 роки виступав за італійський “Мілан”).

Також він подякував українським вболівальникам.

“Було дуже приємно, що дуже багато українських уболівальників прийшло сьогодні, сподіваюся, вони отримали задоволення. Хлопці старалися заради них”, – підсумував головний тренер.

Нагадаємо, що Україна зіграла внічию із Італією у товариському матчі.

Прямий ефір