ЗСУ знищили в Курській області російську штурмову групу, яка знущалася з військовополонених — деталі

Розбита російська техніка в Курській області. Фото: Комерсант

Бійці 95-ї бригади Збройних сил України ліквідували в Курській області штурмову групу російської морської піхоти. Ворожий підрозділ був відомий тим, що знущався з українських військовополонених. Про це повідомили в пресслужбі 95-ї бригади, інформує FREEДОМ.

“Окупанти зі 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту Росії особливо люблять хизуватися своїми так званими “подвигами”. А саме: знущанням з полонених, а також розстрілами тих українських військовослужбовців, хто, опинившись у безвихідній ситуації, здався в полон. Полонених у всьому світі захищає право війни — Женевські конвенції. Але росіянам на міжнародне гуманітарне право глибоко наплювати, тому вони грубо і цинічно порушують його. Але тут хайпонути у цих чудовиськ у військовій формі не вийшло: зустрівшись у бою з українськими десантниками, вони були всі знищені. Така сама доля чекатиме й інших військових із цієї бригади”, — з повідомлення відділення комунікацій 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Читайте також: Найбільше бойових зіткнень відбулося на Курахівському напрямку — карта війни за 12 жовтня (ВІДЕО)

Як повідомлялося, російська армія не полишає спроб витіснити українську армію з Курської області. Для цього країна-агресор перекинула на Курський напрямок близько 50 тис. військових з інших ділянок фронту. Про це заявив головнокомандувач Збройними силами України Олександр Сирський.

Прямий ефір