Єдине безпечне місце для Путіна — це Гаага, — Пономарьов

Ілля Пономарьов. Фото: Facebook/iponomarev

У жодній країні світу Путін не може себе вважати в безпеці. Єдине місце, де йому гарантовано може бути збережено життя — Гаага. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив депутат Держдуми РФ (2007-2016 рр.), засновник каналу “Утро Февраля” Ілля Пономарьов.

“Єдине безпечне місце для Путіна — це Гаага. Це єдине місце, де його не розтерзають, а де він може дожити залишок своїх днів в очікуванні судового процесу, нескінченно довгого, тому що бюрократія судова на Заході працює дуже довго. А ось у всіх інших місцях йому раді не будуть”, — вважає він.

Пономарьов зауважив, що Путіна, найімовірніше, намагатимуться придушити свої ж. Також йому не будуть раді в Китаї, Північній Кореї та Ірані.

Читайте також: “Той, хто зичив нашій землі біди, отримає її у себе вдома”: Зеленський привітав українців із Днем Незалежності (ВІДЕО)

Нагадаємо, у березні 2023 року Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента Російської Федерації Володимира Путіна та уповноваженої з прав дитини при президентові РФ Марії Львової-Бєлової.

Прямий ефір