Маючи такого лідера, Росія прийде до кінця своєї історії, — Подоляк про Путіна

Володимир Путін. Фото: gettyimages.com

Путін веде Росію до неминучого краху. Таку думку сьогодні, 6 липня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

“Проблема Путіна в тому, що він на сьогодні не є людиною з адекватним світоглядом. Грубо кажучи, він неадекватний у класичному сенсі цього слова. Він не володіє об’єктивною інформацією, він не робить належних висновків. Він нездатний до осмислення або до переосмислення того, що зроблено, і того, що потрібно зробити. Це, на жаль, велика проблема насамперед, зрозуміло, для Росії. Власне це непогана проблема для Росії. Маючи такого лідера, Росія дійсно прийде до кінця своєї власної історії. Це вже безсумнівно”, — сказав Подоляк.

Крім того, Путін вирізняється ще й надмірним боягузтвом, що “ми з вами неодноразово бачили, зокрема протягом цієї війни”.

Подоляк додав, що Путіну вже вдалося “обнулити” багато міфів, на яких трималася Росія, вдалося “обнулити” багато репутаційних напрацювань, які формувалися роками або десятиліттями. Росія за Путіна, як країна-ізгой, позбулася багатьох світових ринків.

“Більш руйнівного президента або лідера для країни такого типу як Росія, з її амбіціями, звичайно, придумати неможливо. Непорівнянний масштаб особистості Путіна тим завданням, які стоять перед глобальними державами”, — вважає радник глави ОПУ.

Читайте також: “Абсолютне психічне відхилення”: “мирні ініціативи” Путіна прокоментував Подоляк

Прямий ефір