У Кривому Розі дев’ять загиблих і багато поранених через удар по житловому сектору — кадри наслідків (ВІДЕО)

Удар Росії по Кривому Рогу. Скріншот: uatv.ua

Російська армія вдень, 12 червня, завдала ракетного удару по житловому сектору Кривого Рогу. Відомо про дев’ятьох загиблих, 29 осіб дістали поранення, включно з п’ятьма дітьми. Про це передає FREEДОМ із посиланням на Офіс генерального прокурора України.

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на місці російського удару триває пошукова операція.

“Працівники ДСНС, Національної поліції, комунальні служби, волонтери роблять усе можливе, щоб врятувати якомога більше людей. На місці події працюють кінологи з пошуковими собаками та психологи”, — повідомив Клименко.

Президент України Володимир Зеленський висловив свої співчуття родинам і близьким загиблих унаслідок російського акту терору.

“Щодня і щогодини російський терор доводить, що Україна разом із партнерами має посилювати ППО (протиповітряну оборону, — ред.). Сучасні системи здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх”, — заявив Зеленський.

Глава держави також опублікував у своїх соцмережах кадри з місця удару.

Читайте також: Серед ночі на Костянтинівку скинули авіабомбу, постраждали мирні жителі — репортаж FREEДОМ (ВІДЕО)

Як повідомлялося, в ніч на 12 червня війська Росії атакували територію України, застосувавши ракети повітряного, наземного базування, а також ударні безпілотники.

Прямий ефір