Навчаннями в Карибському морі Путін хоче показати, що здатний досягти військового паритету із Заходом, — Пономарьов

Ілля Пономарьов. Фото: Facebook/iponomarev

Росія готується провести повітряні та військово-морські навчання в Карибському морі найближчими тижнями. Такі дії підтверджують: Володимир Путін хоче показати, що Росія здатна досягти військового паритету із Заходом. Про це сьогодні, 7 червня, в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів делегат З’їзду народних депутатів, політичний представник легіону “Свобода Росії” Ілля Пономарьов.

“Путін намагається робити все симетрично в його розумінні на те, що роблять американці та блок НАТО. Він хоче показати, що він не досяг економічного паритету із Заходом, але може досягти військового паритету. НАТО проводить навчання в Балтійському морі, а Росія проведе навчання в Карибському морі”, — сказав він.

Навіть попри всі труднощі та незручності, Росія намагатиметься продемонструвати силу, впевнений опозиційний російський політик.

“Тільки для американців навчання непомітні ні з погляду бюджету, ні з погляду навантаження на кораблі. Росії потрібно з усіх флотів збирати кожну посудину для того, щоб вона туди фізично дійшла. Але Путін хоче продемонструвати, що Росія така ж сильна”, — резюмував він.

Читайте також: Відчайдушна й слабка відповідь: плани Путіна провести військово-морські навчання в Карибському морі оцінив Веселовський

Прямий ефір