У Росії використовують три способи заміни часткової мобілізації — подробиці від Снєгирьова

Ілюстративне фото: glavcom.ua

Кремль не проводить часткову мобілізацію в Російській Федерації, оскільки знайшов способи поповнювати втрати на війні проти України альтернативними способами. Про це сьогодні, 30 січня, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов.

“Йдеться про тотальну “мобілізацію” на окупованих територіях України, коли віковий ценз збільшено з 55 до 65. Друга категорія — це ув’язнені, які, згідно з указом Путіна, мають право підписувати прямі договори з Міністерством оборони. І третя, найбільш масштабна категорія, — це так звані трудові мігранти. Аналіз ситуації свідчить про те, що у Російській Федерації саме людського резерву вистачить ще на досить тривале продовження активного характеру бойових дій в Україні”, — повідомив він.

Снєгирьов, з посиланням на оцінки західних розвідок, зауважив, що економічний потенціал РФ, а саме ті кошти, що були отримані вже після широкомасштабного вторгнення через продаж нафти, газу і вугілля, дозволяють Росії вести активний характер бойових дій протягом щонайменше півтора року.

Читайте також: Скорочення населення у РФ: Путін відправляє чоловіків на фронт, а жінок змушує народжувати (ВІДЕО)

Нагадаємо, політик, лідер міжнародного руху “Говорите Громче!” Андрій Сидельников вважає, що точкою для російських громадян може стати досягнення позначки в 500 тис. убитих солдатів, що може спровокувати незворотні процеси для режиму.

Прямий ефір