Одна людина загинула, 16 поранені на Сумщині внаслідок російських обстрілів, — ОВА

Порятунок постраждалої в Сумах. Скріншот: facebook.com/DSNSSUMY

Вночі та зранку росіяни здійснили 27 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області з використанням мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню. В регіоні зафіксовано 85 вибухів. Про це сьогодні, 25 серпня, повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації (ОВА), інформує FREEДОМ.

Обстрілів зазнали 14 громад області. Унаслідок ракетного удару у Верхньосироватській громаді поранено 10 цивільних осіб, з яких троє дітей, у Сумській громаді внаслідок ракетного удару, завданого увечері, одна людина загинула, ще шестеро цивільних поранено.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомили, що у Сумах на місці ворожого удару вдалося врятувати трьох людей.

“Ввечері 24 серпня ворог завдав авіаційних ударів по м. Суми. В результаті атаки уламками пошкоджені приватні житлові будинки. До місця події негайно прибули співробітники ДСНС. З пошкоджених будинків рятувальники евакуювали трьох цивільних осіб та передали медикам. Життя людей врятовано. Паралельно вогнеборці оперативно ліквідували виявлені осередки горіння, що виникли в помешканні громадян”, — проінформували в ДСНС.

Нагадаємо, російські окупанти вночі завдали ракетних ударів по Харкову та Чугуєву, а також вдарили по готелю у Краматорську — постраждали журналісти.

Прямий ефір