Курськ переслідує Путіна, — Давлетгільдєєв

Володимир Путін. Фото: gettyimages.com

Російська влада не вміє реагувати на виклики, “Курськ” переслідує Путіна, йому глибоко начхати на курян, так само як свого часу на моряків з підводного човна “Курськ”. Російські пропагандисти зовсім посипалися, закликають росіян стати під рушницю, водночас готові відмовитися від Курської області. Про це в ефірі телеканалу FREEДOM заявив журналіст проєкту “Можем объяснить” Ренат Давлетгільдєєв.

Він нагадав, що під час теракту у “Крокусі” Путін теж деякий час зберігав мовчання та не реагував.

“Володимир Путін починався із катастрофи на підводному човні “Курськ”, і зараз Курськ його переслідує. Тоді йому було начхати на моряків, які тонули в підводному човні “Курськ”, на підводників. Зараз йому начхати на жителів Курської області та на жителів усієї Росії, які хочуть отримати якусь інформацію, він цю інформацію не дає. Чому я згадав про підводний човен “Курськ”? Тоді все починалося, і Володимир Путін показав своє справжнє обличчя. Він тоді мовчав вісім днів”, — сказав Давлетгільдєєв.

За його словами, Путін закликав росіян йти воювати, щоб війна не прийшла до них додому, але коли бойові дії почали вестись на території РФ, російський диктатор десь сховався.

“Федеральні канали брешуть, Міністерство оборони розповідає небилиці, а головним спікером нинішніх боїв у Курській області зі збройними силами України є генерал TikTok-військ Апті Алаудінов, який, по-перше, погано говорить російською, а по-друге, все те, що він російською мовою говорить, є казкою. Тобто він не каже жодного слова правди. Загалом ми спостерігаємо за тим, як пропаганда посипалася”, — зазначив журналіст.

Давлетгільдєєв звернув увагу, що в Росії стає все складніше людям отримувати правдиву інформацію, оскільки уряд обмежує її джерела, зокрема запроваджено заборону на YouTube.

Читайте також: Російський диктатор своєю реакцією на Курську операцію ЗСУ демонструє Заходу свою слабкість, — Лисний

Нагадаємо, російське командування перекинуло до Курської області військових Повітряно-космічних сил, яких списали у мотострілки.

Прямий ефір