Командир кадировського спецзагону погрожує російським “військкорам”

Апті Алаудінов. Фото: ТАСС

Між кремлівськими пропагандистами пішла ворожнеча. Командир кадировського спецзагону “Ахмат” Апті Алаудінов пригрозив, що особисто розстрілюватиме так званих російських “військкорів”, оскільки ті критикують його за провал у Курській області, повідомляє FREEДОМ.

Алаудінов звинуватив, зокрема, паблік “Операція Z” у публікації репортажу іспанського телеканалу із Суджі, в якому показали, як ЗСУ тримають контроль над містом. У пості пропагандисти закликали Алаудінова пояснити, що відбувається, адже регулярно повідомлялось про контроль російських військ над Суджею. На що “Z-блогери” отримали від “кадировця” дуже не втішну відповідь із погрозами. Пізніше відео з Telegram-каналу Алаудінова зникло.

Читайте також: Черговий пропагандистський крок: окупанти планують росіян із Курської області РФ евакуювати до Запорізької

Нагадаємо, російське телебачення, Міністерство оборони та пропагандисти продовжують брехати, що російська армія стабілізувала ситуацію в Курській області.

Раніше керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко зазначив, що РФ командир спецзагону “Ахмат” Апті Алаудінов став чи не головним спікером після наступу ЗСУ в Курській області, оскільки ніхто не хоче говорити про провал.

Читайте також: Дідусь із російського пропагандистського відео, якого нібито вбили “українські військові” — живий, — ЦПД

Прямий ефір