Росія вночі запустила по Україні понад 10 БпЛА та ракету — результати роботи ППО

Робота української ППО. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти сьогодні вночі, 17 серпня, атакували Україну дронами-камікадзе типу Shahed та завдали ракетного удару. Протиповітряна оборона знищила всі ворожі безпілотники. Про це інформує FREEДОМ із посиланням на дані командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука у Telegram.

Цієї ночі російські окупанти завдали удару крилатою ракетою “Іскандер-К” по місту Суми. Пуск був здійснений із Воронезької області Росії.

Крім того, за даними військових, російські загарбники випустили по Україні 14 ударних дронів “Шахед” з районів Приморсько-Ахтарська, Єйська, Курська у РФ.

Сили протиповітряної оборони знищили всі 14 “Шахедів”. ППО працювала у Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях.

Атаку російських військ відбивали мобільні вогневі групи, авіація, зенітні ракетні війська та засоби РЕБ Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: Росіяни обстріляли Херсонщину — знищили першу в Україні “зелену школу”

Як повідомлялося, російські окупанти в ніч на 15 серпня здійснили авіаційний удар по території України, використавши іранські безпілотники типу Shahed і авіаційні ракети.

Прямий ефір