Одну людину вбито, трьох — поранено: росіяни атакували Дніпропетровську та Донецьку області

Наслідки обстрілу армією РФ Дніпропетровської області. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Одну людину вбито, ще троє дістали поранення внаслідок обстрілів російською армією Донецької області. Про це сьогодні, 15 серпня, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадим Філашкін, інформує FREEДОМ.

Голова Донецької ОВА повідомив, що в Миколаївці Костянтинівської громади російські окупанти вбили чоловіка, обстрілявши його будинок зі ствольної артилерії.

“Також троє людей постраждали внаслідок обстрілу заправки в Покровському районі. Усіх поранених доправлено до лікарні”, — поінформував Вадим Філашкін.

Із самого ранку під російським обстрілом і Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його інформацією, російська армія вдарила по трьох громадах: запускали дрони-камікадзе, а також вели вогонь з артилерії.

“Сконцентрувалися на райцентрі, Марганецькій, Покровській, Мирівській громадах. Пошкоджено інфраструктуру, а ще приватне і транспортне підприємства, агрофірму, станцію техобслуговування. Пошкоджено багатоповерхівку, два приватні будинки, чотири легкові автомобілі… Обійшлося без загиблих і поранених”, — наголосив Сергій Лисак.

Читайте також: По двох районах Харківської області російська авіація завдала ударів: є загиблі та поранені (ФОТО)

Як повідомлялося, російські окупанти в ніч на 15 серпня здійснили авіаційний удар по території України, використавши іранські безпілотники типу Shahed і авіаційні ракети.

Читайте також: Удар РФ дронами по Херсону забрав життя двох волонтерів

Прямий ефір