Російські війська активізувалися під Кринками, — ОСУВ “Таврія”

Ілюстративне фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські війська активізувалися під Кринками на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Солдати РФ скидають із дронів на українські позиції вибухівку, через що відбуваються загоряння і українським військовим доводиться переміщатися на інші позиції. Про це повідомили в оперативно-стратегічному угрупованні військ “Таврія”, інформує FREEДОМ.

Там зазначили, що попри ситуацію з пожежами, Силам оборони вдалося відбити за минулу добу дев’ять атак противника і не дати йому просунутися.

“Якщо ворог у таку погоду, як зараз, завдає артилерійського ураження, особливо з артилерії калібру 152 міліметри, а також скидає з БпЛА боєприпаси із запалювальними речовинами, там виникають пожежі й дуже складно втримати ці позиції”, — повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Дмитро Лиховій в ефірі марафону “Єдині новини”.

Читайте також: Мінус літак, 47 артсистем та 1 220 окупантів — втрати армії РФ оновив Генштаб ЗСУ

Як повідомлялося, протягом минулої доби на фронті відбулося 165 бойових зіткнень. Російська армія завдала по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів, а також 58 авіаударів, зокрема, скинувши 71 КАБ. Крім цього, ворог здійснив 4 365 обстрілів, з них 135 — із реактивних систем залпового вогню. 

Прямий ефір