Про що свідчить відсутність витоків інформації під час підготовки Курської операції — думка Буряченка

Олексій Буряченко. Фото: uatv.ua

Росія не була готова до операції Збройних сил України в Курській області. Ба більше, відсутність витоків інформації під час підготовки операції свідчить про те, що в Україні успішно ведеться боротьба з агентами Кремля. Про це сьогодні, 13 серпня, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив кандидат політичних наук Олексій Буряченко.

“Під час підготовки цієї спецоперації не було витоків інформації, що свідчить про те, що в Україні ефективно борються з колаборантами і агентами Кремля. Росію дійсно було взято зненацька, і ФСБ, розвідка і контррозвідка повністю провалилися”, — сказав він.

Експерт також відзначив динамічність спецоперації. Усього за тиждень, починаючи з 6 серпня, Україна взяла під контроль близько 1 тис. кв. км території Росії.

“Ця спецоперація, безсумнівно, увійде не тільки в підручники історії України, а й у світову історію як одна з найбільш нестандартних і цікавих операцій. Тому є гарний привід привітати вище політико-військове керівництво та кожного військовослужбовця, який реалізував цю видатну спецоперацію. Однак, забігаючи наперед, хочу зазначити, що це лише частина великого стратегічного задуму нашого військово-політичного керівництва. Про те, що саме приготовлено для наших ворогів, ми поки що говорити не будемо”, — наголосив Олексій Буряченко.

Читайте також: Майже тисяча квадратних кілометрів території РФ перебуває під контролем України — доповідь Сирського на Ставці

Як повідомлялося, світ на події останніх днів у Курській області відреагував спокійно і виважено.

Прямий ефір