Росія — старезна імперія, що падає під тиском зовнішніх і внутрішніх обставин, — Айсін

Красна площа в Москві, Росія. Фото: gettyimages.com

Цивілізаційний та етнічний образ сучасної Росії змінюватиметься. Так чи інакше вона ісламізуватиметься, бо російський народ стрімко вимирає. І не лише через війну, а й через природні причини. Сьогодні Росія посідає перші місця з онкології, з навмисних вбивств, самогубств, алкоголізму, наркоманії, низької народжуваності тощо. І це стрімко веде Росію на задвірки. Про це сьогодні, 10 серпня, в ефірі телеканалу FREEДOM розповів політолог, керівник медіацентру “Поистине” Руслан Айсін.

“Ще раз зазначу, що образ Росії змінюватиметься. Він буде більш азійський, більш ісламським. У Москві, наприклад, за різними оцінками, проживає 2-3 млн мусульман. І в якийсь момент, просто як у 1917 році, вони виконають роль латиських стрільців. І це, звісно, ​​напружує російську владу”, — зазначив політолог.

За його словами, сьогодні всі ці люди чудово розуміють, що зараз відбувається у Курську. Що вже немає ніякої армії, немає ніякого єдиного народу. Ніхто не захищатиме цей режим. Тому якщо він падатиме, його у свої руки можуть взяти найбільш пасіонарні, найбільш зухвалі, найбільш цілеспрямовані люди, якими і є мігранти.

“Це справді молода поросль. Вони їдуть зі своїх держав через те, що там для них немає місця. Тому та ж влада Таджикистану їх виставляє, бо боїться революції. Адже насправді найчастіше революції якраз і робить молодь. І це так чи інакше підірве зсередини Російську Федерацію. Вона просто приречена на те, щоб обвалитися вкотре за останні сто років”, — вважає Айсін.

За його словами, таке ставлення до мігрантів у Росії, коли корінні росіяни не люблять мігрантів, а мігранти – корінних росіян, дуже скоро може призвести до того, що кожен буде по різні боки барикад.

“Нагадаю, як упав Рим. Там теж була така ненависть до мігрантів. А все це скінчилося тим, що ці мігранти один за одним стали змінювати імператорів на троні, а потім просто імперію розвалили”, — зазначив гість ефіру.

Він додав, що зараз такі самі процеси відбуваються у РФ.

“Росія — старезна імперія. А будь-яка імперія, що старіє, падає під натиском зовнішніх і внутрішніх обставин. Зараз внутрішні обставини — це мігранти, які приходять з війни та, на мій погляд, будуть найважливішим і визначальним фактором російської внутрішньої політики на найближчі 15 років точно”, — резюмував Руслан Айсін.

Читайте також: Не можна працювати в таксі та торгувати: у РФ посилюють дискримінацію мігрантів (ВІДЕО)

Прямий ефір