Росіяни, готові йти на війну проти України за гроші, давно закінчилися, — Курносова

Ілюстративне фото: glavcom.ua

Російські регіони змушені підіймати виплати, щоб заманити росіян на війну проти України. Про це сьогодні, 9 серпня, в ефірі телеканалу FREEДОМ розказала російська політична аналітикиня Ольга Курносова.

“Просто тому, що всі ті, хто готовий був іти за гроші, насправді давно закінчилися. І залишаються, в першу чергу, методи примусу. Звичайно, регіони намагаються підняти максимальні виплати. Сьогодні піонером виявився навіть Петербург, а не Москва. Вже я не знаю, з чим це пов’язано — з тим, що губернатор Бєглов переобирається у вересні, або у Пітері такі погані показники, що вже не знають, що робити, й тому підняли регіональну виплату до практично двох мільйонів рублів. Такого просто немає ніде”, — сказала вона.

На думку Курносової, таке підвищення виплат за підписання контракту з Міноборони РФ показує, наскільки люди “від цього шарахаються”.

“І другий показник, який теж про це свідчить, це те, що відбувається з мігрантами, яких теж силоміць заганяють в армію”, — сказала аналітикиня.

Читайте також: РФ заманює “добровольців” на війну в Україну великими грошима, — Полозов

Нагадаємо, росіяни, які підписали контракт з Міністерством оборони РФ, до кінця року одноразово отримають по 400 тис. руб. (4,7 тис. дол.) з федерального бюджету. Раніше ця виплата була вдвічі меншою.

Прямий ефір