Путінська реальність у Курській області: чому Кремль кинув прикордонну територію, розповіла Романова

Ольга Романова. Фото: "Русь Сидящая"

Курська область — далека від новинного порядку денного в Росії та від співпереживань співвітчизників. На захист регіону Кремль відправив строковиків. Про це сьогодні, 7 серпня, в ефірі телеканалу FREEДОМ розповіла директорка фонду “Русь сидящая” Ольга Романова.

Вона зауважила, що є дві різні Росії.

“Є велика, щаслива, квітуча Росія, де є гарбузові лати, Патріарші ставки, де зростає економіка, де виплачуються величезні гроші за загиблих і за мобілізацію, за підписання контракту. Є щасливі вдови, які купують нові квартири. А є десь посеред цієї величезної Росії якась Курська область, яка якось не зовсім навіть і Росія. І взагалі, кого вона цікавить? Вона десь дуже далеко від новинного порядку денного, вона далеко від співпереживань співвітчизників. Це все ніби не в Росії”, — звернула увагу Романова.

За її словами, про те, що відбувається в Курській області, не кричать новинні канали та немає жодних спецвипусків на федеральних каналах.

“Це абсолютно така путінська реальність. Те, чого не показують у телевізорі, — не існує взагалі. А якщо цього не існує, хто страждає? Кому треба допомагати? Існує чудовий приїзд відомого “героя”, “борця зі світовим злом” і давнього друга Путіна Красикова. Є “діти шпигунів”, які дізнаються в літаку, що вони росіяни. Це все є. А Курської області не існує”, — пояснила громадська діячка.

Вона зауважила, що Курська область — це прикордонна територія Росії, і тому тут за законом перебувають строковики.

“Строковикам же не можна на війну. Курська область — це не війна, там щось відбувається, але щось таке, що не повинно абсолютно стосуватися росіян. Навіть москвичів не схвилювало”, — сказала Романова.

Читайте також: Вибухи, обстріли, російські військовополонені: що відбувається в Курській області (ВІДЕО)

Прямий ефір