Російські окупанти продовжують штурмувати Вовчанськ

Вовчанськ з висоти пташиного польоту в середині травня 2024 року. Фото: instagram.com/libkos

Російські окупаційні підрозділи продовжують штурмувати місто Вовчанськ Харківської області. Їхня мета — розширити зону контролю в північній та центральній частинах міста. Про це сьогодні, 3 серпня, повідомили в оперативно-тактичному угрупуванні (ОТУ) “Харків”, інформує FREEДОМ.

Там зазначили, що для просування росіяни вже застосовували навіть важку вогнеметну систему ТОС-1А (“Солнцепек”). Били по українських позиціях із території Бєлгородської області РФ. Однак успіхів поки що не досягли.

“В операційній зоні ОТУ “Харків” російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони України. У Вовчанську ворог переміщує особовий склад, веде наступальні дії з метою розширення зони контролю у північній та центральній частинах міста, застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А з району населеного пункту Шебекино (РФ)”, — йдеться у повідомленні українських військових.

Нагадаємо, за повідомленням Генерального штабу Збройних сил України, на Харківському напрямку минулої доби сталося шість бойових зіткнень між окупантами та українськими захисниками в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ.

Прямий ефір