Росіяни відправляють у бій навіть кухарів: про ситуацію на Харківському напрямку розповів Федоренко

Юрій Федоренко. Фото: facebook.com

У Харківській області тривають активні бої на ділянці Стрілеча — Липці та біля Глибокого. ЗСУ вибивають там російських окупантів та не дають їм можливості просунутися. Про це розповів командир батальйону ударних безпілотних авіакомплексів “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Юрій Федоренко, інформує FREEДОМ.

“Попри величезні втрати в живій силі та техніці, противник залучає резерви, шукає можливості, щоб постійно штурмувати. Російські окупанти відправляють у бій навіть механіків, кухарів та інших військовослужбовців, які мають займатися забезпеченням. Але за всіх цих зусиль армія РФ не отримує бажаних результатів і не може домогтися значних тактичних успіхів”, — сказав Федоренко.

Читайте також: Окупанти у спробах прорвати українську оборону на Курахівському напрямку втратили велику кількість бронетехніки — ситуація на фронті

Нагадаємо, минулої доби втрати російських загарбників склали понад 1 060 осіб. Також українські воїни знешкодили 25 танків, 38 бойових броньованих машин, 46 артилерійських систем, одну реактивну систему залпового вогню, 27 безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня, 53 автомобіля та шість одиниць спеціальної техніки.

Прямий ефір