Так виглядає готовність Росії до переговорів і її бажання миру, — посол Німеччини в Україні про удар по дитячій лікарні в Києві

Ліквідація наслідків ракетного удару по "Охматдиту". Фото: kyiv.dsns.gov.ua

Це війна проти цивільного населення. Так виглядає готовність Росії до переговорів і її бажання миру. Так посол Німеччини в Україні Мартін Єгер прокоментував влучання російської ракети по території дитячої лікарні “Охматдит” у Києві сьогодні, 8 липня, повідомляє FREEДОМ.

“Сьогодні вранці Росія завдала масованого ракетного удару по Україні, зокрема по Києву. Руйнувань зазнала й дитяча лікарня “Охматдит”. Багато жертв у Києві, є загиблі, поранені. Це війна проти цивільного населення. Так виглядає готовність Росії до переговорів і її бажання до миру”, — написав посол Німеччини в Україні Мартін Єґер у соцмережі Х.

Читайте також: Три російські крилаті ракети знищені вночі українською ППО

Нагадаємо, російська армія завдала масованого ракетного удару по Україні 8 липня, випустивши понад 40 ракет різних типів. Під ударами перебували Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ.

У дитячій лікарні “Охматдит” у столиці рятувальники, медики та прості містяни розбирають завали, під якими ще можуть перебувати люди. Уже відомо про 16 постраждалих під час обстрілу лікарні, семеро з яких — діти.

Прямий ефір