Найкращий спосіб для Росії скоротити втрати — закінчити війну проти України, — представництво Британії при ОБСЄ

Прапор Великої Британії на тлі Біг-Бена. Фото: gettyimages.com

Для Росії найкращим варіантом мінімізувати її втрати було б завершення розв’язаної Кремлем війни проти України. Про це заявив дипломат представництва Великої Британії при Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Анкур Нараян, інформує FREEДОМ.

Він наголосив, що в Росії не тільки применшують кількість убитих і поранених солдатів, а й недооцінюють наслідки, до яких можуть призвести втрати.

“Із січня до квітня 2024 року щоденні втрати Росії в Україні — кількість убитих і поранених — становили 980 осіб. За травневими оцінками, це число перевищує 1 000 на день, тобто близько 30 тис. на місяць. Це найвищий показник від початку війни… Якщо подивитися на дані об’єктивно, то вони вказують на жахливі наслідки — втрату не тільки людських життів і матеріальних засобів, а й авторитету”, — із заяви дипломата представництва Британії при ОБСЄ.

Читайте також: Півмільйонні втрати Росії на фронті: коли Путін задумається про ціну війни — думки експертів

Як повідомлялося, Сили оборони України за минулу добу ліквідували ще 1 160 російських окупантів. Загальні втрати противника в особовому складі з початку повномасштабного вторгнення вже перевищили 506 тис. військових.

Прямий ефір