Російська влада знищує РФ, як і Україну, тільки іншими методами, — Гозман

Леонід Гозман. Фото: ТАСС

Влада Російської Федерації активно бореться з інакомисленням — забороняє літературу, заводить кримінальні справи на діячів культури, впроваджує зручну для Кремля історію в навчальний процес, всіляко пропагує власні ідеї. Усе це знищує Росію. Цей режим має зазнати поразки. Таку думку сьогодні, 20 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив російський опозиційний політик Леонід Гозман.

“Ця влада продовжить моторошні кровопролиття, злочини. Ніяк інакше, крім як поразкою цього політичного режиму, це не може закінчитися. [Російському письменнику Борису] Акуніну, [Російському письменнику Дмитру] Бикову, мені кажуть, що ми проти своєї країни, проти Росії. Ми не проти Росії, ми за Росію. Ми проти російської влади, яка знищує Росію, як знищує Україну, просто іншими методами”, — сказав він.

Гозман упевнений, що з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну стартував новий етап російської історії.

“24 лютого 2022 року закінчилася російська історія. Та російська історія, яка почалася в 1991 році, коли намагалися побудувати нормальну країну. Цей період страшний і огидний. Єдина надія зараз на доблесть українських військ”, — констатував він.

Читайте також: У Росії не будуть публічно палити книги, Путін не любить театральних акцій — думка Гозмана

Прямий ефір