Путін придумав, як ліквідувати бідність — убити бідних, — Курносова

Ольга Курносова. Скріншот: uatv.ua.tv

Вибори в Росії наближаються і у своїй виборчій кампанії Путін вирішив спертися на скріпи “сімейних” цінностей, закликаючи росіян народжувати по 7-8 дітей. Про це заявила в ефірі телеканалу FREEДОМ політична аналітикиня, головна редакторка порталу After Empire Ольга Курносова.

“Все абсолютно “логічно” у логіці сучасної російської влади. За сімейні цінності топить людина, яка не має сім’ї, яка давним-давно розлучилася з дружиною, діти якої не носять її прізвище, і навіть ніхто до ладу не знає, чи це його діти” — підкреслила Курносова.

Вона зазначила, що ініціативи заборони абортів у РФ повторюють сталінські часи. Жінок у Росії вважають просто інкубатором народження нових солдатів.

“Будь-який вчений, який займається статистикою, скаже, що ніколи заборони абортів не призводили до зростання народжуваності. Єдине, до чого призводить заборона абортів, це, навпаки, падіння народжуваності через те, що жінки роблять кримінальні аборти і таким чином втрачають здатність до народження дітей”, — додала гостя ефіру.

Курносова також наголосила, що ні діти російської еліти, ні самі депутати не воюють.

“Немає жодної історії, щоб хоч хтось із російських міністрів, депутатів на передку перебував. Немає такого. Тому дуже легко говорити те, що говорять кремлівські вожді, бо їх це не стосується… Путін відкрив новий винахід. Він вигадав, як ліквідувати бідних. Росії треба просто бідних вбити, а їхнім рідним заплатити за це гроші. І можна сказати, що бідність вже й знищено. Просто всіх убили, дуже добре. Ось, на мою думку, ще ніхто не додумався саме таким чином боротися з бідністю, вбиваючи бідних”, — сказала Курносова.

Читайте також: РПЦ — складова частина пропагандистської машини РФ з легітимізації війни — розбір політолога

Прямий ефір