Кадиров, імовірно, готує свого сина Адама на військову посаду, але аж ніяк не на управлінську, — Янгулбаєв

Нагородження Адама Кадирова орденом "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою". Фото: Блокнот

Ймовірно, глава Чечні Рамзан Кадиров готує свого третього сина — Адама — до військової посади. Таку думку сьогодні, 12 листопада, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв.

“Хлопцям мало років для того, щоб замінити Кадирова, їм необхідно буде чекати приблизно 15 років. А третій, Адам Кадиров, я б сказав, він більше готується не на посаду глави республіки, а скоріше на якусь військову посаду, але ніяк не управлінську”, — сказав він.

За його словами, скоріш за все, що старшого сина, Ахмата Кадирова, готують до адміністративної посади, а з другого, Зеліхмана, готують спортсмена. 

“Єдине, що мене хвилює в цій ситуації, що навіть Рамзану Кадирову не пророкували довго бути главою республіки, а тоді це було ще президентство Чеченської Республіки. Але він якось примудрився залишитися, зробивши багато корисного для Кремля в Чечні, власне, проти чеченського народу”, — наголосив Абубакар Янгулбаєв.

https://www.youtube.com/watch?v=sOv0McbvTjA

Читайте також: Кадиров готує собі наступника — що відомо (ВІДЕО)

Як повідомлялося, неповнолітній син глави Чечні Рамзана Кадирова Адам за місяць отримав більше нагород, ніж більшість державних службовців удостоюються за всю свою кар’єру. До того ж 15-річний Адам обійняв посаду начальника відділу забезпечення безпеки глави Чечні.

Прямий ефір