Такі “герої”, як син Кадирова — мають попит в Росії — думка

Нагородження Адама Кадирова орденом "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою". Фото: Блокнот

Рамзан Кадиров наполегливо вірить, що його син Адам має можливість продовжити його справу в спадок. Лояльність та загравання з РФ може обернутися і проти самого Кадирова. Адже на початку його шляху в нього теж не було досвіду, але він був потрібний Кремлю. Час користування спливає, і ніхто не знає, чим усе закінчиться. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів речник чеченського батальйону ім. Шейха Мансура Саїд Ісаєв.

“Кадиров вирішив зіграти ту саму гру і ту саму постановку питання, яку зіграли колись після загибелі його батька Ахмата. Нічого нового вони вигадати не можуть. Тому на сьогодні вони намагаються розіграти ту саму схему і поставити або Адама, або якогось іншого з його синів. Що з цього в них вийде і яка ситуація буде на той момент у Чечні — ніхто не знає”, — зазначив Ісаєв.

Він зазначив, що саме такі “герої”, як син Кадирова, затребувані у РФ. І Адаму Кадирову не потрібен жодний досвід, потрібна лише лояльність Кремля.

“Ми, чеченці, не визнаємо ці нагороди, вони для нас нічого не означають, нехай щодня нагороджують… Вони його нагороджують для того, щоб створити йому імідж такої собі сильної людини, молодого юнака, який бореться за якісь ідеали”, — відзначив Ісаєв.

Читайте також: Кадиров готує собі наступника — що відомо (ВІДЕО)

Нагадаємо, колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов вважає, що отримання неповнолітнім сином глави Чечні Рамзана Кадирова низки державних нагород — це знущання з Росії, правоохоронної системи РФ та здорового глузду. Він переконаний, що така абсолютно ненормальна ситуація веде до громадянської війни на релігійному ґрунті в Російській Федерації.

Прямий ефір