“Мультики малюють добре” — навіщо Кремль вкладає гроші в передвиборчу кампанію Путіна і проводить виставку “досягнень”: думка аналітикині

Ілюстративний скріншот: uatv.ua

У Москві відкрили форум “Росія” — показувати на ньому Кремль вирішив “досягнення” країни за час правління Володимира Путіна. Цей захід називають ключовим у передвиборчій кампанії диктатора. Таким чином Путін просто хоче підняти собі рейтинг, адже в реальності жодних досягнень немає. Таку думку озвучила політична аналітикиня, головна редакторка порталу After Еmpire Ольга Курносова в ефірі телеканалу FREEДОМ сьогодні, 5 листопада.

“У тому, що результати майбутніх виборів намалюють, звичайно, сумнівів немає ніяких. Проте, в Росії диктатура, а для диктатора важлива суспільна підтримка. Вона може бути не виражена в цифрах на виборах. Тут неважливо. Однак їм потрібна явка. Її вони теж намалюють. Але самі еліти знатимуть, яка реальна явка. Так-от, уявіть на хвилинку, що реальна явка стає меншою за 50%. Це вже якось підозріло. Може, цар взагалі несправжній”, — сказала гостя ефіру.

Курносова наголосила, що рейтинг Путіна в Росії падає щодня. І для нього це неприємно.

“Звичайно, не те, щоб смертельно, на людей усім начхати в РФ. Але все ж таки суспільна підтримка диктатурі потрібна. Тому не знають уже, що й придумати. І ось якусь абсолютно ідіотську виставку “досягнень” народного господарства проводять. Яке народне господарство? Які досягнення? Мультики вони добре малюють. Це правда. Ракета, яка розбилася об Місяць, — які досягнення?”, — зазначила аналітикиня.

Читайте також: У Москві відкрилася виставка “досягнень” Путіна: як російська пропаганда готується до виборів президента РФ (ВІДЕО)

Прямий ефір