До Росії поки що нікому не можна повертатися, це небезпечно — думка Єловського

Дмитро Єловський. Фото: Telegram

Сьогодні Росія залишається небезпечною зоною і повертатись туди не можна. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив політичний коментатор, ведучий каналу “Ходорківський Live” Дмитро Єловський.

Гість нагадав російським глядачам відомий сталінський принцип: “Була б людина, а стаття знайдеться”. КДБшний апарат Кремля працює на повну, і громадянам, які повернулися, можуть просто пришити кримінальну справу.

“Нікому не можна повертатись. Насправді я думаю, що ніхто не перебуває в якійсь безпечній зоні. Немає критеріїв, щоб тебе не взяли, завжди знайдеться щось на тебе, особливо у воєнні часи”, — сказав Єловський.

Крім того, він акцентував на внутрішньополітичному ґрунті в Білорусі, який став випробувальним полігоном для людоїдських практик Росії.

“Треба сидіти, чекати. І взагалі, звичайно, не потикатися ані в Росію, ані в Білорусь, бо Білорусь — союзна держава, і там шанси на те, що тебе схоплять і потім відправлять до Росії, теж досить великі, можливо навіть більше, ніж у самій Росії, тому що силовий апарат у Білорусі працює не гірше, а може, й краще”, — сказав Єловський.

Читайте також: Громадян, які виїхали в РФ, не чекають: кого Кремль записав у вороги (ВІДЕО)

Прямий ефір