Телеканал FREEDOM став інформаційним партнером заходу ReBuild Ukraine

14-15 листопада в Варшаві (Польща) відбудеться міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine powered by Energy. Телеканал FREEДОМ виступає інформаційним партнером заходу.

Основною метою ReBuild Ukraine є залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад, сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, які постраждали внаслідок російської агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених осіб.

ReBuild Ukraine продовжує об’єднувати на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, агенції розвитку, державні та приватні енергогенеруючі, енергорозподільчі, енергопостачальні, будівельні, архітектурні та інжинірингові компанії та організовувати активну участь бізнесу у відбудові України. 

Ключові експозиції:

  • Національний павільйон “Україна та її громади” — учасниками стануть 26 громад, які постраждали від російської військової агресії. Представники громад проведуть перемовини з партнерами щодо планів відбудови. Окрім громад-учасниць захід відвідає близько 100 громад України; 
  • Національна експозиція “Енергетика України” — учасники експозиції: державні енергетичні компанії, які працюють у сферах — ядерна енергетика, електроенергетика, нафтова та газова промисловість, вугільна промисловість, “зелена” енергетика, енергоефективність. Вони проведуть перемовини з потенційними партнерами щодо відновлення об’єктів енергетичної інфраструктури.

Програма заходу складатиметься з міжурядового пресбрифінгу, форуму Fit for Ukraine, Recovery construction forum, марафону громад, Aid & development meetup та Urban.Arch.Forum: Renewal of Ukraine.

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитись за посиланням.

Захід відбудеться під патронатом Міністерства енергетики України та за інформаційної підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, підтримки Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Республіки Польща, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн-партнерів ЄС. 

Детальніше про проєкт та реєстрація за посиланням.

Прямий ефір