Терористам необхідно протистояти всім світом, — Красуліна про напад ХАМАСу на Ізраїль

Анна Красуліна. Скріншот: uatv.ua

Напад ХАМАСу на Ізраїль ні в якому разі не відверне увагу світової спільноти від повномасштабної агресії Росії. Навпаки, напад засвідчив важливість постійної боротьби з тероризмом та терористами. Таку думку сьогодні, 9 жовтня, в ефірі телеканала FREEДОМ висловила прессекретарка Світлани Тихановської Анна Красуліна. 

“Чи відверне це увагу від України? Ні. Світова спільнота, якщо вона до цього, можливо, втомилася спостерігати за війною, з новою силою спостерігає, як поводяться агресори і тому, що, коли агресор приходить на твою територію, цьому необхідно протистояти”, — сказала вона. 

Згідно з її словами, ситуація в Ізраїлі продемонструвала необхідність розробки ефективних методів для протистояння агресорам, а також засвідчила, що ніколи не можна забувати про боротьбу з терористами.

“Мовляв, хлопці, якщо ви втомилися від України, втомилися від війни, починаєте забувати про те, що зараз відбувається в Україні та в Білорусі, подивіться, чим це обертається. Тобто, насправді це може повернути світ знову до порядку денного про те, що агресору потрібно протистояти всім світом”, — наголосила Красуліна.

Крім цього, вона додала, що, дійсно, напад ХАМАСу на Ізраїль вигідний Росії.

“Росія завжди там, де можна половити рибку в каламутній воді. І що жахливіші події відбуваються на чужих територіях, то більше Росія вкидає туди різноманітні провокації та посилює ситуацію. Для неї це ситуація паніки, хаосу, крові, нових потоків мігрантів до Європи. Зрозуміло, що в цій ситуації Росія почувається як риба в цій каламутній воді”, — підсумувала Анна Красуліна. 

Читайте також: Вторгнення ХАМАС на територію Ізраїлю не обійшлося без участі Кремля — розбір політолога

Нагадаємо, на думку ізраїльського журналіста, головного редактора “Кращого радіо” Цві Зільбера, за Ізраїль не воюватиме жодна інша армія, крім його власної, і в цьому немає потреби. Щодо противників, єдиний партнер палестинського угруповання ХАМАС, який зараз може напасти на Ізраїль, — воєнізована ліванська організація “Хезболла”. І це дуже серйозна загроза.

Прямий ефір