Ядерний потенціал РФ буде знищено ще до можливості його застосування, і росіяни це чітко розуміють, — Грабський (ВІДЕО)

Сергій Грабський. Скріншот: uatv.ua

У нещодавньому виступі президент Росії Путін укотре заявив, що “загроза ядерної війни наростає”. Подібні меседжі націлені винятково на внутрішнього споживача, оскільки весь цивілізований світ уже відповів коротко і ясно щодо того, якими будуть наслідки в разі не те що застосування ядерної зброї, а самої загрози такого кроку. Про це сьогодні, 8 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ сказав військовий експерт Сергій Грабський.

“Що стосується брязкання ядерною зброєю, я вважаю, що це меседж, спрямований у бік народонаселення Російської Федерації, а саме для внутрішнього споживання, оскільки цивілізований світ висловився абсолютно лаконічно і ясно. А було сказано, що в разі загрози застосування, підкреслюю, навіть загрози застосування ядерної зброї, удару буде завдано настільки серйозного і жорсткого, що він унеможливить застосування ядерної зброї”, — сказав експерт.

Грабський акцентував, що всі чудово розуміють, наскільки потужнішими є міжнародні системи. І можливість їхньої протидії буде значно ефективнішою.

“Таким чином, ядерний потенціал Росії буде знищено ще до можливості його застосування, і росіяни чітко це розуміють. Тому такі думки лунають винятково в напрямку внутрішнього споживання, щоби показати, мовляв, Росія ще ого-го-го і підтримати реноме кремлівського режиму на достатньому рівні, для того, аби продовжувати цю війну”, — поділився думкою військовий експерт.

Читайте також: “Ми будемо з цим жити”: ракетний потенціал Росії оцінив Грабський (ВІДЕО)

Нагадаємо, на думку Сергія Грабського, у Росії залишився один козир у війні проти України — це використання ядерної зброї, і удари по українських ядерних об’єктах теж цього стосуються.

Прямий ефір