Деякі офіцери Північної Кореї вже перебувають на окупованих територіях України, — Зеленський

Володимир Зеленський. Фото: uatv.ua

Деякі офіцери Північної Кореї вже перебувають на тимчасово окупованих територіях України. Про це сьогодні, 17 жовтня, на пресконференції у Брюсселі розповів президент України Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент телеканалу FREEДОМ.

За його інформацією, до відправлення для участі у бойових діях на боці Росії готують 10 тисяч північнокорейських солдатів.

“Це справді велика проблема, що деякі офіцери північнокорейської армії вже перебувають на тимчасово окупованій українській території з боку російських ворогів. Це з великими втратами, російськими втратами. Путін дуже боїться мобілізації, бо громадська думка проти. Ми знаємо про 10 тисяч солдатів Північної Кореї, яких вони готуються відправити воювати проти нас”, — заявив Володимир Зеленський.

Читайте також: Презентація плану перемоги та зустріч із високими посадовцями: як проходить візит президента до Брюсселя (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді сказав, що українська розвідка фіксує передачу з Північної Кореї не лише зброї до РФ, а й людей, а це означає фактичну участь КНДР у війні проти Української держави на боці Росії. 

Прямий ефір